thannah

Vuokraa meiltä juhlateltat, telttakatokset ja kalusteet helposti juhliisi. Juhlateltan vuokraus tuo sinulle mielenrauhaa, koska sää ei pääse yllättämään. Erilaiset telttakatokset tuovat myös mukavasti suojaa aurinkoisina päivinä.

 

Keväällä 2021 valikoimissamme on pagoda-juhlateltat, pyöreät pöydät ja taittotuolit. Suunniteltu henkilömäärä on enimmillään 48, mutta tarvittaessa suurempi, joten ole rohkeasti yhteydessä. Tuotteita vuokraamme myös yksittäin tarpeen mukaan.

 

Korkealuokkaisessa juhlateltassa on korotettu katto, suuret ikkunat ja mahdollisuus liittää lisää tilaa avaamalla sivuseiniä. Taittotuolit ovat vuokralaatuisia, kevyitä ja pehmustettuja, väriltään valkoisia, ns.jenkkimallisia. Pyöreän pöydän ympärille mahtuu 6 henkeä, tarvitteassa kahdeksan. Meiltä vuokrattavilla koristeilla saat luotua upean ja erilaisen juhlatilan. Voimme myös somistaa puolestanne. Myös siivouspalvelusta voimme sopia juhlateltan vuokrauksen yhteydessä.

 

Valikoimassamme tällä hetkellä:

-pyöreät pöydät taittojaloilla, halkaisija 150 cm, yhteensä kahdeksan kappaletta/48-64 henkeä.

-juhlateltta 4x4m, korotettu katto, suuret ikkunat, kestävä polyester, yhteensä kolme kappaletta/noin 30-36 henkeä tai 10-12 henkeä/teltta. Pienemmillä teltoilla luot helposti myös erillisen tilan tarjoiluille.

 

Tulossa taittotuolit ja suurempi juhlateltta.

 

 

Juhlateltat ja kalusteet