thannah

Tietoa meistä

Kiva, että olet löytänyt verkkosivuillemme!

 

THannah on yhden naisen yritys, jonka missio on auttaa sinua järjestämään ikimuistoiset häät tai muut juhlat ilman, että kaikkea tarvitsee ostaa omaksi. Tällöin sekä lompakko että luonto kiittävät.

 

Meiltä löytyy laaja valikoima somisteita, kalusteita ja juhlatelttoja sekä vuokrattavia juhla-asuja.
Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, mutta tarvittaessa palvelemme myös laajemmin. Tuotteitamme on mahdollista tulla katsomaan sovittaessa toimipisteellemme Keravalle, josta tuotteet myös noudetaan. Tilamme ovat lapsiystävälliset.

Sovittaessa voimme myös kuljettaa ja noutaa tuotteet.

 

Yhteistyökumppaneitamme ovat ompelimo Dreamroom ja kauneushoitola CK Beauty, joiden ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle entistä laajempaa palvelua.

 

 

 

 

 

 

 

 

Referenssit

 

"Vuokrasimme suurimman osan ulkoilmassa järjestettyjen häittemme tarvikkeista Hannalta, ja kokemukseni perusteella voin lämpimästi suositella hänen palveluitaan! Kommunikaatio oli nopeaa ja selkeää, ja meillä oli hyvin luottavainen olo koko prosessin ajan. Tuotteet olivat hyviä ja laadukkaita, ja telttojen kokoaminen ja purkaminen sujui myös todella mukavasti. Kiitos!"

-Hanna, Helsinki

 

Järjestimme ihanat ylioppilasjuhlat, joissa THannahn upeat juhlateltat ja kalusteet loivat satumaisen tunnelman. Thannahn erinomainen asiakaspalvelu on yksilöllistä ja joustavaa. Teltat tuotiin ja haettiin täsmällisesti sovittuun aikaan.

Olimme myöhässä juhlatelttojen vuokrauksen kanssa ja Thannah käytännössä pelasti juhlamme. Pyöreillä pöydillä ja kauniisti laskeutuvilla pellavaliinoilla saimme juhlavan kattauksen. Tuolit ovat mukavat ja tukevat. Ne toimivat erinomaisesti myös epätasaisella alustalla.

Pidempi vuokra-aika mahdollistaa jouston juhlien järjestäjälle. Meidän tapauksessamme kokosimme ja purimme teltat saman päivän aikana, joten sekin on mahdollista telttojen helpon pystyttämisen ansiosta.

Sain kunnian olla Thannahn ensimmäinen asiakas ja suosittelen THannahn palveluita lämpimästi kaikille. THannahn välittäminen asiakkaasta välittyy myös telttojen ja kalusteiden kautta. Juhlat eivät voi muuta kuin onnistua. Sain itse kokea tämän satumaisen ja positiivisen energian.

Jälkeenpäin naapurini kertoi, että hän oli jäänyt ihailemaan telttoja juhlapäivänä. Näin saimme välittää iloa juhlavieraiden lisäksi myös ohikulkijoille.

Kiitos THannah!

Tarja Tuusulasta

Vuokraus- ja toimitusehdot

 

Vuokra-aika tuotteilla on 4 vuorokautta, (torstai) perjantaista (sunnuntai) maanantaihin, ellei toisin sovita. Tuotteet varataan sähköpostitse. Asiakkaan on ilmoitettava varauksen yhteydessä nimensä, osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa, sekä tila jossa vuokratuotteita tullaan käyttämään. Varaus vahvistetaan lähettämällä asiakkaan sähköpostiin vahvistusviesti. Lasku ja vuokrausehdot lähetetään sähköpostitse noin kolme viikkoa ennen sovittua vuokrausajankohtaa ja maksusuoritus toimii vuokranvahvistuksena. Tuotteet noudetaan THannah.n toimipisteeltä Keravalta etukäteen sovittuna ajankohtana. Tuotteet voidaan myös toimittaa asiakkaalle vuokrahinnan ylittäessä 25€, kilometrikorvaus on 0,53€/km (+0,08€ peräkärrykuljetus). Osa tuotteista on mahdollista toimittaa postitse.

Tuotteet luovutetaan ainoastaan vuorauksen sopijalle tai etukäteen ilmoitetulle henkilölle, ja tuotteita luovutettaessa allekirjoitetaan vuokrasopimus, josta käy ilmi vuokra-aika ja vuokrattavat tuotteet. Tuotteita ei tule luovuttaa kolmannelle osapuolelle, eikä käyttää muussa tilassa kuin on ennalta ilmoitettu. Tuotteiden toimivuus tarkistetaan THannah.n toimesta ennen niiden luovuttamista asiakkaalle. Halutessaan asiakas voi tarkistaa tuotteiden toimivuuden niitä vastaanottaessaan. Mahdollisista vuokrauksen aikaisista vahingoista ja rikkoutumisista vuokratuotteille vastaa asiakas täysimääräisesti ja ilmoittaa niistä viimeistään tuotteita palauttaessaan. THannah vastaa tuotteiden normaalista kulumisesta aiheutuvista korjauskustannuksista. Asiakas on velvollinen käyttämään tuotteita asianmukaisesti. THannah ei vastaa tuotteiden käytöstä tai rikkoutumisesta asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingoista. Tuotteet eivät ole vakuutettuja THannah.n toimesta vuokrauksen aikana. Asiakas vastaa harkintansa mukaan vuokratuotteiden asianmukaisesta vakuuttamisesta. Varauksen peruutus tehdään sähköpostitse mahdollisimman pikaisesti. THannah tarjoaa kuljetus- ja asennuspalvelua ja tuotteet toimitetaan ja noudetaan sovitusti. THannah.lla on käytössä vastuuvakuutus. Vuokrateltat on asennettava ohjeiden mukaan. THannah ei vastaa sääolosuhteiden takia syntyvistä vahingoista, ja asennukset on tehtävä aina turvallisesti ja harkinnanvaraisesti. Telttoja ei tule pystyttää, jos sääolosuhteet luovat selvän vaaratilanteen. THannah tarjoaa painoja ja kuormaliinoja asianmukaiseen teltan ankkurointiin. Teltan seiniä on joskus jätettävä auki kovalla tuulella. Sääolosuhteiden takia THannah ja asiakas voivat sopimuksesta perua vuokrauksen ja THannah on velvollinen palauttamaan asiakkaalle teltan vuokrakulut. Teltoissa ei tule käsitellä tulta eikä käyttää lämmittimiä tai valoja, jotka selkeästi tuottavat merkittävästi lämpöä ja paloturvallisuusriskin. Vuokrattavia kalusteita (pöydät, tuolit) käytetään käyttötarkoituksensa mukaisesti, eikä niillä tule esim. seistä tai kuormata ylimääräistä painoa. Tekstiilituotteiden vuokrahintaan sisältyy yksi pesu, ylimääräisestä työstä veloitamme 30€/h. Astiat palautetaan pestyinä (erikseen mainittavat tuotteet pestään käsin), ellei asiakas ole erikseen sopinut pesupalvelusta. 

 

Vuokrausehdot ovat voimassa 15.4.2022 alkaen. THannah pidättää oikeuden vuokrausehtojen muutoksiin.